TRAINING

Maatwerk, incompany, training on the job, individueel of in een groep, samen met u bespreken we welke vorm het beste bij uw opleidingsvraag past.
Bonst.nl verzorgt trainingen op het gebied van communicatie. Hierbij worden de persoonlijke DISC analyses als basis gebruikt voor de training communicatie en samenwerking.
Boeien en binden van uw personeel, door medewerkers op te leiden als goede begeleiders met de praktijkopleiders training. Bonst.nl verzorgt zowel een basistraining van 2 dagen als een opfristraining van 1 dag.

Bonst.nl ondersteunt bedrijven op het gebied van Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA) door workshops te geven over ongewenste omgangsvormen.

DISC

De persoonlijke stijl analyse geeft u inzicht in andere mensen, maar vooral ook in uw voorkeursstijl in communicatie. In een persoonlijk gesprek worden met u de uitkomsten uit de DISC besproken. Daarnaast krijgt u handvatten om uw communicatie effectief in te zetten.
Wil u de samenwerking of communicatie in uw team verbeteren dan is DISC een handig instrument.

ONBOARDING

In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om nieuw personeel goed te begeleiden, om ze aan boord te houden. Het ontbreken van kennis is een van de meest voorkomende reden om het bedrijf weer te verlaten.  Bedrijven hebben vaak gemotiveerde medewerkers die de rol van begeleider op kunnen en willen pakken. Die hun kennis willen delen en overdragen. Om deze begeleiders nog beter toe te rusten kunnen ze de training praktijkopleider volgen bij Bonst.nl. Met name het onderwerp instructie staat centraal.
Een inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, een goede introductie, allemaal middelen om uw personeel te boeien en binden.